Oplaadbare batterijen

Ruime keuze oplaadbare batterijen

Oplaadbare batterijen zijn er in verschillende soorten: aa, aaa, 9 volt, c-baby of mono-d. Welke u ook nodig heeft, wij hebben de passende oplossing. Kwalitatief goede batterijen voor een lage prijs. Hierdoor wordt overstappen op oplaadbare batterijen heel aantrekkelijk. Of het nu om een mp3 speler, afstandsbediening, erotisch speeltje of kinderspeelgoed gaat, voor praktisch alle toepassingen is er een oplossing. Zo heb je voor een digitale fotocamera of een op afstand bestuurbare auto krachtpatsers nodig met een hoge capaciteit, terwijl in een afstandsbediening van bijvoorbeeld de tv, de oudjes/afdankertjes het nog perfect doen.

Always ready standaard bij Camelion
Camelion heeft de always ready techniek standaard doorgevoerd in hun oplaadbare batterijen zonder dat dit ten koste gaat van de capaciteit. De capaciteit van Camelion oplaadbare batterijen blijft tot 6 maanden behouden!

Voor bijna elke toepassing een oplaadbare batterij!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Soorten batterijen

Batterijen we kunnen niet zonder en ze zitten overal in, gemiddeld hebben we er 80 batterijen in huis. Er zijn legio soorten en maten en ze hebben allemaal hetzelfde probleem, als ze leeg zijn gooien we ze weg en dat is zonde. Niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor het milieu! Gelukkig zijn voor de meeste zink/kool en alkaline batterijen ook oplaadbare varianten te koop. Voor de meeste oplaadbare batterijen geldt dat ze na 3 tot 5 keer opladen al terug verdiend zijn terwijl ze wel tot 1000 maal oplaadbaar zijn. De capaciteit van een herlaadbare batterij is tegenwoordig gelijk aan een alkaline batterij.

 

Voor bijna elke toepassing een oplaadbare batterij!

Of het nu om een mp3 speler, afstandsbediening, erotische speeltje of kinderspeelgoed gaat, voor praktisch alle toepassingen is er wel een oplossing. Zo heb je voor een digitale fotocamera of een op afstand bestuurbare auto krachtpatsers nodig terwijl in een afstandsbediening de oudjes/afdankertjes het nog perfect doen.

 

oplaadbare aaa batterij De meest gebruikte batterij in afstandsbediening is de oplaadbare batterij aaa, deze is klein en vrij dun.
oplaadbare aa batterijDan komt de oplaadbare batterij aa, deze is het meest door ontwikkeld qua capaciteit.

 

oplaadbare batterij c-babyJe komt hem niet vaak tegen, deze oplaadbare batterij c-baby. Qua dikte valt het nog mee terwijl hij qua capaciteit zijn mannetje staat.
oplaadbare batterij mono-dDan is er nog deze krachtpatser, vaak gebruikt in apparatuur dat veel stroom gebruikt. De oplaadbare batterij Mono-D is de dikste batterij die je tegenkomt.

 

oplaadbare batterij 9 voltHij is bijna de duurste die je in de winkel tegenkomt, de oplaadbare batterij 9 volt. Inwendig zitten er 7 batterijen in om 9 volt te maken, toch is hij klein en handzaam.
Zoveel batterijen, zoveel wensen. Veel laders kunnen hem niet laden of heel langzaam. Bepaal daarom voordat je een lader koopt of je deze batterij ooit gaat gebruiken.

Bepaal je wensen en maak de juiste keuze.