Oplaadbare batterijen AAA

Oplaadbare batterijen aaa zijn iets dunner en iets korter dan de AA. Deze aaa batterijen, ook wel R03 genoemd zitten dankzij het geringe formaat veel in dunnere apparatuur tegen denk aan: afstandsbedieningen, walkmans/ mp3 spelers, speelgoed enz..

Omdat hij zoveel gebruikt wordt is het juist voor deze batterij zo belangrijk dat hij zo lang mogelijk mee gaat. Daarom is deze oplaadbare batterij samen met de AA het meest door ontwikkeld op capaciteit, immers hoe hoger de capaciteit hoe langer hij meegaat!

De capaciteit van deze oplaadbare batterij is enorm veel verbeterd. in de 90-er jaren was 250 Mah standaard, wij hebben ze van 600 Mah tot 1100 Mah nimh. Door deze ontwikkeling behoord het snel leeg zijn tot het verleden zeker als je een goede lader gebruikt.

Het spreekt voor zich dat een lader van 10 jaar oud niet goed in staat is deze huidige oplaadbare batterij met grote capaciteit vol te krijgen

Always ready standaard bij Camelion
Camelion heeft het voor elkaar gekregen om de always ready 6 maanden techniek standaard in al hun oplaadbare batterijen te stoppen zonder capaciteit verlies en zonder dat u meer betaald.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina